Venituri excelente din chat non-adult

Din păcate, în România nu se știu prea multe lucruri despre activitatea de videochat non adult… Cu excepția unui singur lucru, câștigurile din videochat! Oricine a auzit că se fac bani în acest domeniu. Suntem convinși că ai auzit și tu: un model de videochat are niște venituri de invidiat!

Da, acest lucru este adevărat! Este un job foarte căutat din 2 motive: programul flexibil și faptul că se pot câștiga foarte mulți bani într-un timp foarte scurt.

Cine nu ar dori să aibă un job stabil, lejer, distractiv și bine plătit? Acum, acest lucru este posibil! La Non Adult Studio poți încercă acest job pentru câteva ore, timp în care îți vei putea da seama ce presupune această meserie și îți vei face o idee despre sumele pe care le poți câștiga. Dacă nu ești sigură că acest job ți se potrivește, poți renunța în orice moment, confidențialitatea fiind garantată!

Am auzit de nenumărate ori această întrebare: “Cât o să câștig din videochat?”. Ei bine, un răspuns pe scurt ar fi: Foarte Mult! Atât pe plan financiar cât și pe plan personal.

Din punct de vedere financiar, trebuie să știți că sumele câștigate din videochatul non adult sunt, de cele mai multe ori, proporționale cu orele petrecute online, cu atitudinea adoptată de tine în comunicarea cu membrii, cu seriozitatea și cu interesul acordat de tine acestui job.

Am putea să îți spunem că vei câștiga suficient cât să nu îți mai faci vreodată griji cu privire la locuință, mașină personală, haine și accesorii fashion, excursii și vacanțe, că vei deveni independentă financiar. Dar suntem suficient de maturi încât să recunoaștem că nu oricine va putea câștiga zeci de mii de $ pe lună. Așa cum am spus și mai sus, câștigurile vor varia de la persoană la persoană, în funcție de timpul de lucru și de interesul acordat.

Ceea ce putem să îți promitem însă, este faptul că: persoanele care vor înregistra cele mai mici venituri, tot vor câștiga suficient cât să ducă o viață normală, cu chiria și întreținerea plătite la zi, cu suficienți bani pentru nevoile personale (trai zilnic, școlarizare, activități de înfrumusețare sau recreative etc).

Câștigurile din videochat-ul non-adult variază în funcție de:

 • Timpul alocat de tine acestui job (Pentru a avea niște venituri de invidiat, noi îți recomandăm -recomandăm, nu impunem- un timp de lucru de 8 ore/zi, timp de 5 zile/săptămâna, minim)
 • Seriozitate (Este foarte important să respecți programul dat – în felul acesta vei fideliza membrii, aceștia te vor găsi mai ușor, iar siteurile vor răsplăti prezența ta online prin trafic mărit)
 • Interesul acordat și nivelul de implicare (Cu cât acorzi mai mult interes acestui job și te vei implica mai mult, cu atât vei câștiga mai mulți bani)
 • Limba Engleză (Deși nu este un aspect obligatoriu, cunoașterea limbii Engleze este importantă în comunicarea cu membrii. Desigur, noi îți vom pune la dispoziție diverse programe care te vor ajuta să traduci)
 • Vestimentație (Cu siguranță ai auzit vorba “Haina face omul”. Ca în orice domeniu, impactul vizual contează enorm, este cartea ta de vizită. Cu cât ești mai prezentabilă, cu atât vei atrage mai ușor interesul membrilor)
 • Atitudine (Secretul oricărui model de succes este atitudinea în relația cu membrii)
 • Imagine (Non Adult Studio îți va pune la dispoziție cele mai performante echipamente, pentru ca tu să arăți impecabil pe site-uri)

CEL MAI BINE PLĂTIT JOB DIN ROMÂNIA!

Dacă respecți criteriile de mai sus, veniturile tale se vor ridica la ordinul miilor de $/luna. De asemenea, cu cât vei câștiga mai mulți bani, cu atât comisionul tău va crește. În acest fel, vei putea ajunge, progresiv, la un comision de aproximativ 80% net (banii tăi, în mână).

 • Bonusuri săptămânale (10% din orice sumă depășește 600$/săptămâna)
 • Bonusuri lunare (minim 10% din orice sumă depășește 2200$/luna)
 • Bonusuri de performanță (fiecare 1000$ începând cu sumă de 4000$/luna, se premiază cu 100$)
 • Bonusuri de recomandare (700$ bonus dacă aduci o prietenă)
 • taxele plătite la stat pentru câștigurile tale, totul 100% Legal și Transparent
 • Asigurare de Sănătate la o clinică privată
 • Concursuri și Extrageri lunare prin care vei putea câștiga Excursii,Articole Vestimentare, Produse de îngrijire și înfrumusețare etc.
 • Finanțare operații estetice
 • Suport cumpărare casă sau mașină în rate
 • Training și suport Non Stop pe tot parcursul colaborării
 • Câștigurile plătite bilunar, fără întârzieri

Foarte important de știut:

Videochat-ul non adult (fără nuditate) este o formă de a lucra la fel ca oricare alta, perfect legală și care se desfășoară în condiții foarte bune. Dacă ești o persoană serioasă și muncitoare, cu siguranță vei avea niște câștiguri de invidiat! Vino acum în echipa Non Adult Studio și visurile tale vor deveni realitate!

Castiguri videochat non adult

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE. CE TREBUIE SĂ FAC MAI DEPARTE?

NE CONTACTEZI

Ne contactezi telefonic la numărul  0727.641.601, ne dai un e-mail la adresa: contact@nonadultstudio.ro sau ne poți scrie pe chat-ul nostru intern (in colțul din dreapta jos al fiecărei pagini). Mai multe detalii găsești și în pagina CONTACT

STABILIM O ÎNTÂLNIRE

În funcție de programul tău, stabilesti o întălnire cu Alexandra, managerul Non Adult Studio.

TE AȘTEPTĂM!

Te așteptăm cu drag. Te ajutăm sa ințelegi ce implică și ce nu implică activitatea de chat non-adult. Decizia iți aparține în totalitate.

buton-fundal_callout
Studio videochat non adult București – poate singurul, cu siguranță cel mai serios. La Non Adult Studio poți avea garanția că munca ta depusă în activitatea de videochat se desfășoară 100% legal și este răsplătită corespunzător, deși nu implică deloc nuditate.
1
Bună!
Ai întrebări? Nu fii timidă, întreabă-ne :-)
Powered by