ce înseamnă chat non adult?

Este perfect normal să ai întrebări despre activitatea de video chat non-adult. Știm și noi că toată lumea a auzit câte ceva și sigur ești curioasă să afli exact ce implică acest job. Dorim să îți răspundem la toate întrebările, pentru ca tu să știi exact ce trebuie să faci și ce nu la video chat non adult.

CE ESTE VIDEOCHAT-UL NON ADULT? CE PRESUPUNE ACEASTĂ ACTIVITATE?

Videochat-ul non-adult este categoria de videochat care NU implică nuditate. În această meserie nu va fi nevoie să te dezbraci. Tot ce trebuie să faci este să porți discuții, pe calculator, cu diferite persoane din străinătate. Mai mult ca sigur stai de vorba cu prietenii prin WhatsApp, Skype sau faci live-uri pe Facebook 🙂 Ei bine, același lucru se va întâmpla și în această meserie. Vei sta de vorbă, vei povesti și vei asculta diverse întâmplări și evenimente din viața membrilor, iar în urma timpului petrecut online vei câștiga bani.

DE CE SĂ ALEG VIDEOCHAT NON ADULT?

Pentru că este o activitate lejeră, distractivă, unde o să câștigi bani relativ ușor, într-un interval de timp scurt. Este una din cele mai bine plătite meserii din România în momentul de față, iar totul este 100% LEGAL.

CÂȚI BANI O SĂ CÂȘTIG?

Un răspuns pe scurt ar fi: O să câștigi Foarte Mult! Atât pe plan financiar, cât și pe plan personal. Din punct de vedere financiar, de cele mai multe ori sumele câștigate sunt proporționale cu timpul petrecut online și cu seriozitatea / interesul pe care îl acorzi acestui job. Aceasta este una dintre puținele meserii din România în care veniturile pot fi nelimitate. Nu îți putem spune o sumă fixă, deoarece veniturile variază de la persoană la persoană. Totuși, îți putem spune următorul lucru: până și cele mai mici venituri înregistrate la noi îți vor putea da șansa să trăiești o viața fără griji din punct de vedere financiar.

SIGUR NU VA TREBUI SĂ MĂ DEZBRAC LA VIDEOCHAT NONADULT?

Cu siguranță, NU! În această categorie, nuditatea este interzisă. În caz contrar, conturile tale pot fi închise, iar asta nu este ceea ce ne dorim. Tot ce trebuie să faci, este să porți discuții. Atât și nimic mai mult!

ESTE LEGAL SĂ FACI VIDEOCHAT?

Această întrebare ține strict de studioul cu care alegi să colaborezi. Așadar, o să răspundem la această întrebare doar în numele Non Adult Studio:
Da, această activitate este 100% LEGALĂ. Veniturile tale vor fi declarate, studioul va plăți taxele la stat(inclusiv CAS, CASS), iar totul va decurge conform legilor în vigoare. În cazul în care alegi să începi activitatea la Non Adult Studio, vei semna un contract unde se vor explica foarte clar drepturile și obligațiile fiecarei parți, iar in acest fel vei fi sigură că această activitate o vei desfașura în deplină legalitate.

POT FI VĂZUTĂ DIN ROMÂNIA? / AM PRIETENI CARE LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE. O SĂ MĂ POATĂ VEDEA?

Răspunsul este, categoric, NU! Absolut nici o persoană din România nu te va putea vedea. La cererea ta, putem bloca accesul și pentru alte țări (absolut orice țară se poate bloca pe siteurile cu care colaborăm). În cazul în care ai rude sau prieteni în străinătate, poți sta liniștită, cu siguranță nu te vor putea vedea. Confidențialitatea colaboratoarelor noastre este foarte importantă pentru noi, așa că punem mare accent pe siguranța datelor și a identității tale! Te asigurăm că nimeni nu te va putea vedea și nici nu va ști cu ce te ocupi dacă tu nu dorești asta!

CUM O SĂ FIU PLĂTITĂ?

Non Adult Studio folosește un sistem de plată modern, în totalitate transparent. În orice moment îți vei putea verifica veniturile, astfel vei ști mereu câți bani urmează să incasezi în ziua de salariu. Veniturile vor fi plătite bilunar (de 2 ori pe lună), la date fixe, întotdeauna FĂRĂ ÎNTÂRZIERI!

CARE ESTE PROGRAMUL DE LUCRU?

Considerăm că flexibilitatea programului este unul din cele mai mari atuuri ale colaborării cu studioul nostru. Suntem conștienți că fiecare din voi se confruntă cu probleme legate de lipsa timpului liber, fie că sunteți studente și trebuie să mergeți la cursuri, fie că mai aveți un job la care trebuie să ajungeți etc. Spre deosebire de alte studiouri care impun un program foarte strict, Non Adult Studio vă înțelege și vă dă posibilitatea de a vă organiza singure programul și timpul de lucru, conform necesităților voastre. Noi vă putem sugera o formă de program, însă decizia finală vă aparține în totalitate!

NU ARĂT CA UN FOTOMODEL / SUNT TRECUTĂ DE 40 DE ANI. POT COLABORA CU DUMNEAVOASTRĂ?

Non Adult Studio se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor, indiferent de aspect sau vârstă. În concepția noastră, nu există “sunt prea batrână”, “sunt prea grasă” sau “sunt prea urâtă și nu dau bine pe cameră”. În ochii noștri nu există diferențe, noi educăm și învățam în egală măsură orice persoană interesată să reușească în acest domeniu. Experiența ne-a învățat că oricine, absolut oricine, poate face bani în videochat-ul non-adult, atâta timp cât are voința necesară.

NU STĂPÂNESC FOARTE BINE LIMBA ENGLEZA 🙁

Nu îți face probleme! Chiar dacă nu stăpânești la perfecție limbă Engleză, avem programe speciale pe calculator, care te vor ajuta să traduci. Pe lângă aceste programe, colegele noastre de la training îți vor acorda suport de fiecare dată când vei cere. Ușor, ușor vei stăpâni la perfecție limba Engleză!

NU AM EXPERIENȚĂ. O SĂ MĂ DESCURC?

Din fericire, pentru a reuși în acest domeniu nu îți trebuie experiență. Totul, absolut totul, se poate învață. Restul ține de tine, de personalitatea, de atitudinea și de voința ta. Chiar dacă ești o persoană mai timidă, acest job te va schimba total. Comunicarea prin intermediul calculatorului te va transforma într-o persoană optimistă și curajoasă!

DE CE SĂ ALEG NON ADULT STUDIO?

De ce să ne alegi pe noi? Foarte simplu! Pentru că experiența și seriozitatea noastră te vor ajuta să reușești în acest domeniu, iar în scurt timp vei obține veniturile pe care ți le dorești. Acest lucru ți-l garantăm!

100% FĂRĂ NUDITATE

100% LEGAL

100% CONFIDENȚIAL

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE. CE TREBUIE SĂ FAC MAI DEPARTE?

NE CONTACTEZI

Ne contactezi telefonic la numărul  0727.641.601, ne dai un e-mail la adresa: contact@nonadultstudio.ro sau ne poți scrie pe chat-ul nostru intern (in colțul din dreapta jos al fiecărei pagini). Mai multe detalii gasești și în pagina CONTACT

STABILIM O ÎNTÂLNIRE

In funcție de programul tău, stabilești o întâlnire cu Alexandra, managerul Non Adult Studio.

TE AȘTEPTĂM!

Te așteptăm cu drag. Te ajutăm să ințelegi ce implică și ce nu implică activitatea de chat non-adult. Decizia iți aparține în totalitate.

buton-fundal_callout
Studio videochat non adult București – poate singurul, cu siguranță cel mai serios. La Non Adult Studio poți avea garanția că munca ta depusă în activitatea de videochat se desfășoară 100% legal și este răsplătită corespunzător, deși nu implică deloc nuditate.
1
Bună!
Ai întrebări? Nu fii timidă, întreabă-ne :-)
Powered by