studio de chat non adult

Hello,

Suntem Non Adult Studio, un studio de videochat exclusiv non adult, care se adresează doamnelor și domnișoarelor, localizat în centrul Bucureștiului, în zona Piața Victoriei.

Acest concept nou a fost creat de o echipă cu o experiență de peste 14 ani în acest domeniu. O echipă puternică și ambițioasă, care consideră că se pot face bani din videochat și altfel, adică fără nuditate, fără a pune accent pe senzualitatea și inocența voastră, ci din contra, prin folosirea artei conversației.

Credem cu tărie în conceptul de videochat non adult și suținem că se pot face chiar mai mulți bani decât din videochatul clasic.
Această categorie de conversații online are succes și în celelalte studiouri deținute de noi, așadar am considerat că această categorie non adult (fără nuditate) merită un studio dedicat, exclusiv feminin.

Dacă decizi că vrei să încerci această meserie, cel mai important pas este să alegi un studio sigur, legal, transparent, care să îți ofere suport non stop și care să îți garanteze că veniturile tale vor fi primite mereu la timp, fără întârziere.

Un studio care să te înțeleagă și care să îți respecte programul dorit de tine, un studio care să îți ofere tot suportul necesar pentru a reuși în această activitate și care să te ajute să câștigi sumele propuse de tine.

Vino în echipa Non Adult Studio și îți garantăm că:

  • vei avea un job 100% legal, cu impozite și asigurări sociale plătite la stat
  • veniturile tale vor beneficia de o transparență totală, vei putea ști în orice moment câți bani ai făcut și cât urmează să încasezi la următorul salariu
  • vei fi învățată, educată în stilui videochatului de către o echipă bună de oameni, unde nu te vei simți niciodată singură. Vei fi cu noi tot timpul, te vom sfătui și ajuta de fiecare dată când ne vei cere asta
  • în afară de procentajul tău, vei beneficia de bonusuri săptămânale, lunare și de performanță
  • vei avea programul super flexibil pe care ți-l dorești
  • vei beneficia de make up, hair styling, ședințe foto-video gratuite
  • vei putea întrerupe colaborarea cu noi în orice moment, fără frica că nu îți vei încasa banii
  • nimeni nu va ști cu ce te ocupi dacă tu nu îți dorești asta. Non Adult Studio garantează confidențialitatea datelor tale!

Avem o experiență vastă în acest domeniu în continuă schimbare. Suntem o echipă responsabilă și profesionistă și putem spune cu asumare că am înregistrat rezultate mai mult decât încântătoare în domeniul videochatului non adult.

Care este rețeta noastră spre succes? Considerăm că această colaborare trebuie să se desfășoare într-o atmosfera familială, de prietenie. Noi nu o să impunem niciodată – ci doar o să îți sugerăm, nu o să muncim – o să ne distrăm și nu o să avem venituri – o să facem împreună foarte mulți bani!

100% LEGAL

studio legal

Este un job la fel ca oricare altul, care se desfășoară în perfectă legalitate.

LOCAȚIE DE TOP

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 60

Locație în zonă ultracentrală (3 minute de stația de Metrou și alte mijloace de transport în comun)

CÂȘTIGURI

non-adult-studio-castiguri-chat

Încasări și bonusuri reale plătite fără excepție la dată fixă și peste media industriei

Am demonstrat că se pot câștiga sume considerabile de bani doar prin arta conversației online, fără nuditate sau senzualitate.

Modelele noastre stau mărturie asupra acestor fapte, puteți citi destăinuirile lor în pagina testimoniale.

POȚI SĂ ÎNCEPI COLABORAREA CU NOI CHIAR DACĂ

Eșți începătoare la calculator sau limba Engleză

Nu este nici o problemă, avem programe special concepute pentru a-ti ușura munca, iar colegele noastre de la training vor fi mereu aici, gata să te ajute.

Eșți trecută de 30-40 de ani

Multă lume consideră că acest job se adresează doar persoanelor tinere. Nimic mai fals!

Nu ai experiență în acest domeniu

Hehe, nimeni nu s-a născut învățat. Pentru a reuși în acest domeniu ai nevoie doar de răbdare și perseverență.

Este primul job, sau, de ce nu, un job secundar pentru tine

Pentru noi nu este nici o problemă. Tu singură decizi când și cât vei lucra.

Dorești un job part time, sau un loc de muncă cu un program flexibil

La Non Adult Studio vei putea câștiga bani relativ ușor, fără mare efort, lucrând în zilele și orele alese de tine.

Ai rude sau prieteni în străinătate

Nu este nici o problemă, nimeni nu va putea să afle unde lucrezi. Non Adult Studio garantează confidențialitatea datelor tale!

NU PUTEM COLABORA DACĂ:

NU AI 18 ANI ÎMPLINIȚI 🙁

Alfa mai multe despre Non Adult Studio Videochat Bucuresti

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE. CE TREBUIE SĂ FAC MAI DEPARTE?

NE CONTACTEZI

Ne contactezi telefonic la numărul  0727.641.601, ne dai un e-mail la adresa: contact@nonadultstudio.ro sau ne poți scrie pe chat-ul nostru intern (in colțul din dreapta jos al fiecarei pagini). Mai multe detalii gasești și în pagina CONTACT

STABILIM O ÎNTÂLNIRE

În funcție de programul tău, stabilești o întâlnire cu Alexandra, managerul Non Adult Studio.

TE AȘTEPTĂM!

Te așteptăm cu drag. Te ajutăm să înțelegi ce implică și ce nu implică activitatea de chat non-adult. Decizia îți aparține în totalitate.

buton-fundal_callout
Studio videochat non adult București – poate singurul, cu siguranță cel mai serios. La Non Adult Studio poți avea garanția că munca ta depusă în activitatea de videochat se desfășoară 100% legal și este răsplătită corespunzător, deși nu implică deloc nuditate.
1
Bună!
Ai întrebări? Nu fii timidă, întreabă-ne :-)
Powered by