Testimoniale

Probabil te-ai întrebat cum este să faci videochat non adult?!? Este un job care ți se potrivește? Câștigurile vor fi la fel de mari pe cât ți le dorești? Ești sigură că va fi alegerea potrivită?
Tu ești singura care poate lua această hotărâre. Noi vrem să te asigurăm doar că poți câștiga sume considerabile de bani doar prin conversații online, care nu implică nici un fel de nuditate.

Aceeași confirmare vine și din partea modelelor noastre.

TESTIMONIALE

 • Bună,
  Numele meu este Cristina. Povestea mea este atât de impresionantă încât aș putea să scriu o carte cu evenimentele vieții mele 🙂 Pe scurt, viața a fost mereu o luptă pentru mine, impartindu-mă între o căsătorie plină de suferința, copii și neajunsuri.
  Am îmbătrânit crescandu-mi copii, hrănindu-i și educându-i, acceptând în viață mea un bărbat despre care știam că nu este bun pentru mine. Începusem să mă resemnez și să trăiesc cu gândul că asta este viață mea și nu o să fie niciodată mai bine.
  Am nimerit din întâmplare în acest domeniu, iar în scurt timp am simțit că întineresc. A ajuns să îmi pese și de mine, iar acum am suficiente câștiguri încât să îmi creez propria oază de fericire. Veniturile obținute din acest job îmi permit să îmi trăiesc viață la care în trecut doar visam.
  De un lucru sunt sigură: nu îmi este rușine de persoana care am devenit!

  CRISTINA ION
  CRISTINA ION
 • Videochat??!!
  Așa am exclamat când am sunat pentru prima dată la un anunț văzut pe internet, despre care însă nu înțelegeam foarte multe.
  Doamna care mi-a răspuns la telefon a avut răbdarea de a-mi explica de fapt ce presupune această meserie. Am venit și am discutat aceste lucruri și față în față, la o cafea de vorbă. Am înțeles din prima ce mi s-a explicat, însă am plecat acasă cu un singur cuvânt în mine… “videochat?”. Era singurul lucru care m-a împiedicat din prima să iau decizia de a începe colaborarea cu Non Adult Studio.
  M-am gândit mult și bine înainte să iau o decizie… De abia după câteva luni am sunat timid înapoi, să mai pun câteva întrebări. Spre surprinderea mea, doamna de la telefon m-a recunoscut din prima, ba chiar m-a întrebat ce mai face fiică mea.
  Am rămas plăcut impresionată iar atunci, pe loc, am știut că sunt niște oameni extraordinari, în care pot avea încredere. Am început imediat colaborarea cu ei. Iar acum, 4 ani mai târziu, pot spune că am luat cea mai bună decizie din viața mea. Tu de ce mai aștepți?

  MARIA POP
  MARIA POP
 • Hey,
  Nu o să-mi dau numele, sper să nu vă deranjeze. Pot să spun doar că sunt o femeie ușor trecută de vârstă de 40 de ani, am muncit toată viața, iar pentru o bună perioadă am ajuns pe culmi profesionale atât de înalte încât puțini își pot imagina. Dar viață te supune la greutăți, te încearcă și când te aștepți cel mai puțin, te aruncă înapoi.
  Când am ajuns la Non Adult Studio eram o femeie disperată, fără vlagă și fără speranță. Recunosc, am acceptat cu greu statutul de model videochat (fie el și non adult). După o scurtă perioadă însă, am înțeles că pot realiza în acest domeniu lucrurile pentru care m-am zbătut o viață întreagă. Nimic nu este mai fantastic decât puterea de a te ridica, iar acest lucru mi-a dat speranțe și m-a transformat, din nou, într-o persoană încrezătoare și puternică.
  Mulțumesc Non Adult Studio pentru această șansa! Sunt niște oameni extraordinar de răbdători. Credeți-mă, eu știu despre ce vorbesc, mai ales că nu sunt tocmai ușor de convins 🙂
  Și voi puteți realiza lucrurile la care sperați, iar tot ce trebuie să faceți este să lăsați prejudecățile, să uitați toate lucrurile neadevărate care se spun despre acest domeniu și să încercați această meserie. Nu veți regreta!

  Anonim
  Anonim
 • Salutare tuturor,
  Andreea mă numesc . Încă stau și mă gândesc la trecut, la greșelile pe care le-am făcut. Am început să lucrez în acest domeniu cu câțiva ani în urmă.
  Eram o fata naivă, venită din Calarasi. Primul meu job a fost la un studio de videochat adult, unde mă învățau cum să mă dezbrac și cum să mă port “porno” cu membrii. Simțeam că această categorie, adult, nu este pentru mine, însă am mai rămas o perioadă, la presiunile lor. Mi se spunea mereu că nu o să reușesc dacă nu mă dezbrac și chiar începusem să cred acest lucru.
  Într-o zi, mi-a atras atenția un anunț de angajare văzut pe internet, unde se spunea că pot câștiga bani fără nuditate, fără a trebui să mă dezbrac, doar din simple conversații pe calculator. Am fost extrem de curioasă, așa că am aranjat o întâlnire. Acolo mi s-a garantat că nimeni nu mă va obliga la nimic, nici măcar la program sau ore petrecute online.
  La început mă intrebam “care este șmecheria?” Nu tu amenzi, nu tu program sau ore de engleză obligatorii, nu tu presiune de a face lucruri pe care nu mă simțeam confortabilă să le fac. Am acceptat ofertă lor și imediat m-am mutat la acest studio.
  18 luni mai târziu, tot aici sunt…. Fără “smecherii” 🙂

  Andreea Baicu
  Andreea Baicu
 • Hello,
  Raluca este numele meu. Am colaborat cu acest studio de 3 ori, spre rușinea mea. Însă acum, cu siguranță nu voi mai pleca de aici.
  Am început să lucrez în acest domeniu în urmă cu 4 ani, la Non Adult Studio. După o perioadă m-am mutat la un alt studio în speranța că voi face mai mulți bani. Și aici făceam bani, însă am crezut ca o prostuță în niște reclame care promiteau comisioane mai mari. Aveam să aflu în curând că am fost mințită și că acei oameni au profitat de naivitatea mea. Este adevărat, ofereau comisioane foarte mari, însă doar în teorie.
  În practică, acele comisioane mari erau conditionate…atat de condiționate încât nimeni din acel studio nu reușea să primească comisioanele respective.
  Am revenit la acest studio, iar după o perioadă am decis să încerc de acasă. Evident, a fost o greșeală imensa…de acasă nu am făcut nici măcar 20% din cât puteam câștiga la studio. Motivele sunt mai multe și nu cred că este cazul să va plictisesc cu ele.
  Cert este faptul că m-am întors la Non Adult Studio, de data asta definitiv. Am ajuns în topul încasărilor și sunt tratată ca în propria familie. Nu îmi pot dori nimic mai mult în acest moment 🙂
  Mulțumesc Non Adult Studio pentru corectitudinea și profesionalismul de care ați dat dovadă în colaborarea cu mine. Sunteți niște oameni extraordinari!

  Raluca Cernat
  Raluca Cernat
 • Bună,
  Ioana este numele meu, am 24 de ani și sunt studentă. În urmă cu câțiva ani m-am mutat în București pentru a veni la facultate. Am realizat însă în curând că viața este foarte scumpă în capitală. Am început să îmi caut un loc de muncă part time, care să îmi permită să mă întrețin pe parcursul studiilor.
  Nu a fost deloc ușor așa cum îmi imaginam eu.. am aplicat pentru foarte multe posturi și am fost respinsă peste tot fie din cauza lipsei de experiență, fie din cauza ca îmi doream un progam mai lejer, care să îmi permită să mă duc la cursuri. Chiar ajunsesem în punctul în care mă pregăteam să renunț la facultate și să mă întorc acasă, la părinți.
  Am descoperit, din întâmplare, un anunț care promitea câștiguri bune și un program flexibil, fără criterii de angajare. Recunosc, am stat ceva pe gânduri când am văzut cum se numește acest domeniu. Nu credeam sub nici o formă că se pot câștiga bani din simple conversații online. Eram aproape sigură că acest lucru nu este adevărat, iar odată ajunsă acolo îmi vor cere să mă dezbrac. Am decis în cele din urmă să încerc, era ultima mea șansă ca să pot rămâne la facultate. Spre surprinderea mea, totul a fost fix ca în reclamă.
  Acum câștig foarte mulți bani din simple conversații online. O să termin în curând facultatea și chiar am strâns destui bani încât să îmi deschid o mică afacere în anii ce vor urmă. Mulțumesc Non Adult Studio!

  Ioana Matei
  Ioana Matei

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE. CE TREBUIE SĂ FAC MAI DEPARTE?

NE CONTACTEZI

Ne contactezi telefonic la numărul  0727.641.601, ne dai un e-mail la adresa: contact@nonadultstudio.ro sau ne poți scrie pe chat-ul nostru intern (în colțul din dreapta jos al fiecărei pagini). Mai multe detalii găsești și în pagina CONTACT

STABILIM O ÎNTÂLNIRE

În funcție de programul tău, stabilești o întâlnire cu Alexandra, managerul Non Adult Studio.

TE ASTEPTĂM!

Te așteptăm cu drag. Te ajutăm să ințelegi ce implică și ce nu implică activitatea de chat non-adult. Decizia iți aparține în totalitate.

buton-fundal_callout
Studio videochat non adult București – poate singurul, cu siguranță cel mai serios. La Non Adult Studio poți avea garanția că munca ta depusă în activitatea de videochat se desfășoară 100% legal și este răsplătită corespunzător, deși nu implică deloc nuditate.
1
Bună!
Ai întrebări? Nu fii timidă, întreabă-ne :-)
Powered by