Angajari videochat non adult

Cel mai bun model de videochat non adult in anul 2016 - AW Awards

Deși domeniul în sine este extrem de popular, foarte puțină lume știe ce presupune videochatul Non Adult. Hai să lămurim acest aspect in continuare 🙂

Videochatul non adult (sau videochatul glamour, cum mai este denumit) este categoria de videochat care se axează pe conversații, pe discuții private și nu pe nuditate.

IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI:

Practic, trebuie să porți discuții, doar pe calculator, cu membri/persoane din toate colțurile lumii, unde în urma timpului tău petrecut online, vei câștiga bani. Această categorie nu implică nuditate, deci nu va trebui să te dezbraci! Tot ce trebuie să faci este să îți petreci timpul online, să porți discuții, să râzi și să te distrezi cu aceste persoane în fața calculatorului. Este chiar atât de simplu!

Cu siguranță folosești Facebook sau WhatsApp ca să vorbești cu prietenii. Acest job presupune același lucru. Singura diferență: aici vei câștiga foarte mulți bani! 🙂

Non adult este o activitate adecvată pentru toate vârstele. Ca și definiție, în videochat, non adult înseamnă că NU oferi nuditate. Ești așa cum ești de obicei, ești TU, ești fără mască, ești superbă, ești fantastică și puternică.

Dar mai ales ești ceea ce văd ei la tine, o persoană faină, cu stil, receptivă la nevoile lor , ești femeia fantastică, ești TOT pentru ei, EȘTI TU.

O să fii surprinsă să afli! Conversațiile online de tip non adult au început să aibă din ce în ce mai mare căutare, deoarece explorează un teritoriu nou, acela de a cunoaște persoane noi și de a socializa cu acestea online, în timp real. Din ce în ce mai multă lume are acces la internet și din ce în ce mai mulți oameni din toate colțurile lumii aleg acest tip de socializare. Majoritatea sunt persoane singure, retrase, timide, care pot mult mai ușor să discute cu cineva pe internet, în fața camerei, decât în viața reală.

Acest tip de membri nu caută servicii sexuale, ci vor să fie ascultați, înțeleși, vor simpatia și aprecierea ta, vor să petreacă timp de calitate într-un mediu relaxant, vor să evadeze din viața de zi cu zi.

Această lume virtuală non adult s-a născut din dorința membrilor de a găsi pe siteuri și altceva decât nuditate și vulgaritate, vor gingășie, vor sentimentul plăcut ca atunci când cineva are grijă de tine, vor simpatia și aprecierea ta.
Rolul de psiholog, de confident, mediator, de ascultător la problemele, fericirile și împlinirile lor, este al tău. Ai să descoperi, în timp, cât ești de expertă în a te transforma în fiecare rol în parte.

Se vor lega descuții de fel și chip, unele pline de umor și haz, altele sentimentale, se vor lega prietenii, despărțiri și împăcări în această lume virtuală. Important este să fii implicată și să trăiești sentimentul cu membrii tăi de suflet.

Dragele noastre, nimeni nu vine “țopăind într-un picior” la videochat, toată lumea vine pentru bani, nu este o rușine și nici o denigrare, este o realitate, însă în lumea videochatului non adult nu există griji, probleme de sănătate sau greutăți, este o lume frumoasă, plină de fericire, de implicarea unor emoții, de distracție.

Orice persoană, tânăra sau matură, indiferent de aspectul fizic, poate face această activitate de videochat non adult deoarece sunt simple discuții pe calculator, care nu implică nici un fel de apropiere fizică, nuditate sau senzualitate.

Fie că ești o studentă /domnișoară – de 20 de ani sau o doamna trecută de minunata vârstă de 40 de ani ce dorește să își rotunjească veniturile, te așteptăm cu drag în echipa noastră.

Dacă ești o persoană serioasă și muncitoare, cu siguranță vei avea niște venituri de invidiat!
Vrei să afli câți bani poți câștiga din videochat?

100% FĂRĂ NUDITATE

video chat 100% fara nuditate

Pentru cineva care nu a lucrat în acest domeniu, este greu de crezut că poate caștiga bani frumoși făcând doar acest lucru și nimic mai mult. Insă este complet adevărat!

Non Adult 100 % LEGAL

Sa faci videochat este 100% legal la Non Adult Studio

Este fix ca și cum ai avea un job in vânzări. Unii oameni vând produse cosmetice, alții jucarii etc… tu vinzi un singur lucru… timp de calitate petrecut cu membrul respectiv.
Totul este sigur și 100% Legal.

CÂȘTIGURI EXCELENTE

La Non Adult Studio Bucuresti vei avea niste castiguri de invidiat

Cu cât ești mai comunicativă, mai carismatică, mai prietenoasă și mai bine dispusă, cu atât vei face mai mulți bani în domeniul ăsta. Dacă esti o persoană serioasă și muncitoare, cu siguranță vei avea niște câștiguri de invidiat!

AVANTAJELE ACESTUI JOB:

Program flexibil
Program flexibil
UȘOR ȘI DISTRACTIV
UȘOR ȘI DISTRACTIV
NU DOAR PENTRU TINERE ȘI FOTOMODELE
NU DOAR PENTRU TINERE ȘI FOTOMODELE
CÂȘTIGURI MARI
CÂȘTIGURI MARI

De ce să alegi meseria model de videochat non adult?

Este una din cele mai bine plătite meserii

Primul lucru de care se interesează persoanele aflate în căutarea unui job, este salariul. Cu siguranță fiecare dintre noi iși dorește un salariu motivant. Videochat-ul non-adult este in topul celor mai bine plătite locuri de muncă din România. Dacă ești o persoană serioasă și muncitoare, cu siguranță vei avea niște venituri de invidiat. Și asta chiar din primele zile!

Poți câștiga mulți bani stând de vorbă pe internet

Cu siguranță și tu ai stat de vorbă cu prietenii sau diverși cunoscuți pe Facebook, pe Whatsapp, Skype sau diverse aplicații. De ce să nu câștigi bani din asta? Să faci videochat non adult presupune exact același lucru: să porți discuții, iar în urma timpului tău petrecut online, vei câștiga bani!

Este un job distractiv și ușor, iar experiența nu este necesară

Da, este cât se poate de adevărat! Este o meserie care poate fi practicată de absolut oricine, indiferent de vârstă (desigur, trebuie să ai peste 18 ani). Tot ce trebuie este să ai minime cunoștințe de calculator și Limba Engleză sau dorința de a invăța. Sistemul de lucru se poate invăța foarte usor. Trainerii noștri iți vor explica tot ce ai de făcut și vor fi mereu lângă tine dacă vei avea nevoie de ajutor!

Este o meserie sigură și de viitor

Cu siguranță, fiecare dintre noi se gândește la acest aspect când iși caută un loc de muncă sau când incepe să lucreze într-un domeniu nou: să fie un loc de muncă sigur și stabil. Să ai un loc de muncă sigur nu este puțin lucru in ziua de azi. Trăim din păcate intr-o țara cu economie instabilă, companii sau firme apar și dispar, la fel și locurile de muncă generate de acestea. Videochat-ul este un domeniu in continuă creștere, iar viitorul acestui domeniu este cât se poate de promițător. Veniturile generate de video-chat sunt în creștere de la an la an. Internetul și tehnologia sunt din ce in ce mai răspandite și din ce in ce mai multe persoane caută astfel de servicii online!

Afacerea ta

Să fii model de videochat non adult este fix ca și cum ai avea propria ta afacere. Tu singură iți vei stabili cum și cât vei lucra, iar fiindcă ești platită la comision, insemnă că veniturile tale pot fi nelimitate! Află câți bani poți caștiga vizitând pagina CÂȘTIGURI

Este o meserie 100% Legală

Videochatul, chiar și cel non adult, este un job controversat. Puțină lume știe insă că această activitate este cu totul și cu totul Legală. A face videochat este un job ca oricare altul. Se lucrează pe baza unui contract, toate câștigurile sunt transparente iar taxele către stat (impozite, contribuții sociale) sunt suportate în totalitate de către studio!

Program flexibil

Un mare avantaj de a lucra în acest domeniu este flexibilitatea programului. La Non Adult Studio iți poți alege singură programul, turele și orele în care vei lucra. Full time sau part time, este alegerea ta!

Confidențialitate

Non Adult Studio București garantează confidențialitatea datelor tale. România poate fi blocată pentru vizitatori, precum și alte țări, la cererea ta. Nimeni nu va putea afla cu ce te ocupi dacă tu nu iți dorești asta!

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE. CE TREBUIE SĂ FAC MAI DEPARTE?

NE CONTACTEZI

Ne contactezi telefonic la numărul  0727.641.601, ne dai un e-mail la adresa: contact@nonadultstudio.ro sau ne poți scrie pe chat-ul nostru intern (in colțul din dreapta jos al fiecărei pagini). Mai multe detalii găsești și în pagina CONTACT

STABILIM O ÎNTÂLNIRE

În funcție de programul tau, stabilești o intâlnire cu Alexandra, managerul Non Adult Studio.

TE AȘTEPTĂM!

Te așteptăm cu drag. Te ajutăm să înțelegi ce implică și ce nu implică activitatea de chat non-adult. Decizia iți aparține în totalitate.

buton-fundal_callout
Studio videochat non adult București – poate singurul, cu siguranță cel mai serios. La Non Adult Studio poți avea garanția că munca ta depusă în activitatea de videochat se desfășoară 100% legal și este răsplătită corespunzător, deși nu implică deloc nuditate.
1
Bună!
Ai întrebări? Nu fii timidă, întreabă-ne :-)
Powered by